امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان

تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: امروز با ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی کشور بودجه می‌بندیم، درحالی‌که سال گذشته این رقم ۱۸ میلیارد دلار بود که این نشان‌دهنده سختی‌های اقتصادی است که با آن مواجه هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 17
کد خبر: ۲۶۵۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا تاجگردون در جمع برخی از مردم شهرستان گچساران در سالن آموزش و پرورش این شهرستان با هدف ارائه گزارش عملکرد ۶ ماهه اظهار کرد: شرایط عمومی کشور را همه می‌دانید و اتفاقاتی که در خاورمیانه و دنیا در حال انجام است، دگرگونی‌هایی را ایجاد کرده و باعث شده راهبرد‌های ایران و دیگر کشور‌ها تغییر کند.

وی افزود: تمام اتفاقات یک درس به ما می‌دهد که یک ملت و جامعه باید دارای رهبری واحد و با استقامت باشد تا بتواند در تمام اتفاقات جامعه خود را به‌درستی هدایت کند.

نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی به حوادث جهانی اشاره کرد و افزود: این تلاطم‌ها و رویداد‌های ناگهانی دست ما نیست. ما خرسندیم که نظام مقتدر جمهوری اسلامی علی‌رغم دشمنی‌ها ایستادگی کرده است.

تاجگردون ادامه داد: درس دوم این است که پایداری هر دولت و سیستمی وابسته به نزدیکی آن با مردم است، هرگاه احساس شود مردم از حاکمیت یا مسئولان خود فاصله گرفته‌اند، بدانید که آن سیستم در سراشیبی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه این معضل نیز به تدبیر مقام معظم رهبری و صبر مردم حل خواهد شد و ما از این گردنه عبور خواهیم کرد، بیان کرد: امروز با ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی کشور بودجه می‌بندیم، درحالی‌که سال گذشته این رقم ۱۸ میلیارد دلار بود که این نشان‌دهنده سختی‌های اقتصادی است که با آن مواجه هستیم.

تاجگردون با اشاره به اینکه مشکلاتی همچون بیکاری جوانان، زنان سرپرست خانوار و جانبازان بیکار، همگی نیازمند توجه ویژه هستند، اظهار کرد: من همه‌کاره مملکت نیستم، بلکه نماینده شما هستم و باید مشکلات منطقه را برطرف کنم.

وی خاطرنشان کرد: از بالا نگاه می‌کنیم و جوانانی که مشکل کار دارند و نمی‌توانند ازدواج کنند، زنان خودسرپرست و کار و ارزی که کنترلش از دست خارج می‌شود، معلولین و جانبازان بیکار، همه یک طرف و اداره مملکتی که به هر دلیل منابع آن محدود شده و تنظیم بودجه برای آن کار سختی است، نیز یک طرف قرار دارد.

تاج‌گردون با اشاره به وضعیت بیمارستان شهید رجایی گفت: اگر می‌گویم بیمارستان شهید رجایی قتلگاه است، ناراحت می‌شوید. اما مردم گچساران چه گناهی کردند که این بیمارستان به این شکل درآمده است؟، این چهار سال زمان خدمت است و من به‌خاطر حقانیت شما به اینجا آمده‌ام و مصمم هستم که مشکلات را حل کنم./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار